Familjekonsert

En värld av vänner

Musik i vänskapens värld - En körkonsert med brasskvintett

En konsert med Blåsarsymfonikernas brasskvintett, kraftfull  körsång och diktläsning av 150 barn med elever från Tyresö kulturskola och Nacka Musikskola – allt i vänskapens tema. Musik från nutida artister som Laleh, Tusse, Georg Riedel och klassiska stycken ur Majas alfabetssånger av Kerstin Andeby där publiken får sjunga med.  I samarbete med Region Stockholm.
Instrumentprovning innan konsertstart!

Datum
söndag 8 oktober 2023 14:00
Plats

Stora scen, Dieselverkstaden 

Längd

45 minuter

Biljetter

150 kr för vuxna

100 kr under 26 år

Köp biljett

Följ oss på sociala medier

Kraftfull körsång och diktläsning av och med 150 barn elever från Tyresö kulturskola och Nacka Musikskola tillsammans med brasskvintett från Blåsarsymfonikerna – allt i vänskapens tema. Med musik från nutida artister som Laleh, Tusse, Georg Riedel och klassiska stycken ur Majas alfabetssånger av Kerstin Andeby där publiken får sjunga med.  I samarbete med Region Stockholm. Rekommenderas från 3 år. 

 

Vill du och ditt barn prova spela på instrument? Innan konsertstart har vi instrumentprovning med lärare från Nacka Musikskola!
Kl 13.00-13.40, Stora Scen

Medverkande

Musik

Georg Riedel, Laleh, Kerstin Andeby, mfl.

Arrangemang

Per-Olof Ukkonen, Dan Bornemark

Producent

Amandus Lindblad

Inför ditt besök

Färdtjänstadress

Tillgänglighetsanpassad entré

Dieselverkstaden har hiss, trapplift och parkering vid huvudentrén för personer med rörelsehinder. Teatersalongerna har rullstolsanpassade entrér. Tillgänglighetsanpassade toaletter finns på entréplan och på plan 3.

Adressen är
Järnvägsgatan 17