Ståplats Nybroviken

Efter nästan varje orkesterkonsert har vi en klubb som vi kallar Ståplats Nybroviken där musikerna gör en mindre, intim klubbspelning för besökare som vill lyssna på, och ibland även dansa till, levande musik.


 

Om Tango08

Tango08 är en ideell förening i Stockholm som anordnar danstillfällen, milongor och practicor, samt ordnar olika event och workshops med inbjudna professionella instruktörer. Föreningen startade 2017 och är en väldigt aktiv förening med dans året om. Vi har milongor på Odenpaln och på Midsommargården, Telefonplan samt en practica på Birkagården, S:t Eriksplan. Under sommaren även på utedansbanan Sprallen, Skanstull.

Evenemanget arrangeras i samarbete med Tango08, Aldo Villanueva och Eva-Lena van de Zande.

 

 

 

Om Jessica Carleson

Jag har spelat tango sedan 2015. Jag är mycket flitig dj i Stockholm och har även gjort spelningar i Sundsvall, Gävle, Kolmården och Linköping. I augusti 2017 spelade jag på Summerdaze i Nijmegen, Holland och sedan dess har jag även haft det stora nöjet att spela i Bonn, Randers och Reykjavik. Jag väljer musik som har energi och värme, är medryckande och sprudlar av dansgjädje. Mina favoritorkestrar är Troilo, d’Arienzo och Calo. Och jag kan aldrig låta bli att spela Biagi, Laurenz och Canaro.

Genom att klicka på knappen så godkänner du vår integritetspolicy.