Soppkonsert

Digitala guldfiskar

Musik från tre världsdelar med Saxofonkvartetten

En konsert för alla oss, digitala guldfiskar, och som också är titeln på ett av verken som spelas på konserten; amerikanen Benjamin Dean Taylors saxofonkvartett.

Musik från olika delar av världen av Katia Beaugeais från Australien/Frankrike, Joonas Neumann från Estland och Brett Dean från Australien.

Datum
fredag 3 februari 2023 11:30
Scen

Clara Schumann

Pris

160-230 kr inklusive lunch

Köp biljett

Följ oss på sociala medier

Digitala guldfiskar är titeln på amerikanen Benjamin Dean Taylors saxofonkvartett och också på denna svängiga soppkonsert. I en nyligen publicerad forskningsstudie gjord av Microsoft Corp. visas att en genomsnittlig vuxens koncentrationsförmåga har sjunkit från 12 sekunder år 2000 till 8 sekunder p g a den digitala konsumtionen. En guldfisk klarar 9 sekunder. Välkommen till en konsert för alla oss digitala guldfiskar.

Musik även från olika delar av världen av Katia Beaugeais–Australien/Frankrike, Joonas Neumann-Estland och Brett Dean-Australien

 

Lunch serveras från 11.30

Konsert 12.15-13.00

 

Foto Mats Bäcker

Medverkande

Ulf Tilly

Sopransaxofon

Martin Eriksson

Altsaxofon

Mathias Karlsen Björnstad

Tenorsaxofon

Johannes Thorell

Barytonsaxofon

Inför ditt besök

Färdtjänstadress

Tillgänglighetsanpassad entré

Dieselverkstaden har hiss, trapplift och parkering vid huvudentrén för personer med rörelsehinder. Teatersalongerna har rullstolsanpassade entrér. Tillgänglighetsanpassade toaletter finns på entréplan och på plan 3.

Adressen är
Järnvägsgatan 17