Marcus Palmqvist

Hyr orkestern

Blåsarsymfonikerna och deras mindre ensembler sätter musikalisk guldkant på möten, fester, konferenser och evenemang i fullt format eller mindre konstellationer. Genom åren har de bland annat medverkat vid galor och konferenser, stora event i Blå hallen, jubileumsmiddagar, festivaler, kammarmusikkonserter och invigningar.

Blåsarsymfonikerna har utvecklats från en musikkår i SL:s regi – under namnet Stockholms Spårvägsmäns Musikkår – till en modern, djärv och nyskapande ensemble som nu är inne på sitt 116:e år. Orkestern verkar främst i Region Stockholm, men har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler med växande internationellt renommé. Blåsarsymfonikerna har Musikaliska Kvarteret i Stockholm som hemmascen sedan 2011 och verkar med stöd från Region Stockholm.

Vårt erbjudande

Blåsarsymfonikernas ensembler, från duo till sextett, passar till mingel (inom- och utomhus), invigningar, fanfarer och som musikaliska intermezzon under en konferensdag. Ensemblerna erbjuder olika genrer, stilar och kan anpassas till varje tillfälle efter kundens önskemål och behov.

Konstellationerna kan spela på alla möjliga och omöjliga platser i huset: i trapphuset, från läktarna, från fönster och till och uppifrån konsertsalens pampiga takkrona. Inget är omöjligt för orkesterns flexibla, innovativa och professionella musiker.

Nedan finns exempel på tillgängliga program med ensemblerna.

Priser

Priset för att hyra hela orkestern eller ensemblerna och dess program varierar och bestäms enligt överenskommelse.

Bokning

Kontakta vår producent Lena Jakobsson bokningsförfrågningar och  frågor.

Lena Jakobsson
Telefon: 070-545 71 49
Mail: lena.jakobsson@blåsarsymfonikerna.se

Ensembler att hyra