Blåsarsymfonikerna lanserar ny webbplats med fullt blås

Blåsarsymfonikerna i Stockholm har blåst ut den gamla webbplatsen, www.musikaliska.se, och lanserar den nya webbplatsen www.blasarsymfonikerna.se, som utarbetats i samarbete med webbyrån Oh My.

På www.blasarsymfonikerna.se finns nu orkesterns spännande konsertserie för hösten 2022, våra konserter för barn och unga i regionen samt information om den verksamhet som Blåsarsymfonikerna bedriver för att bevara och utveckla blåsmusiken i Sverige. 

– Vi valde Oh My som vår nya webbyrå då de har både den kreativa och den tekniska kunskapen att förverkliga Blåsarsymfonikernas nya identitet som arbetets fram tillsammans med Garbergs reklambyrå i våras. Dessutom var de starkt rekommenderade av andra kunder. Och våra önskningar har införlivats med råge!  säger Elenor Wolgers, marknadschef för Blåsarsymfonikerna. 

Från Oh My säger projektledaren Adel Ekvall Halila:
– Likt Blåsarsymfonikernas nya tonalitet känner vi oss på Oh My bortblåsta och bortskämda av samarbetsviljan hos Blåsarsymfonikerna. Ett enormt smidigt och framgångsrikt projekt i våra ögon. En genuinitet i verksamheten och musiken har agerat dirigent och satt noterna för slutprodukten, som vi på Oh My är väldigt stolta över. Ett stort tack ska också riktas till Garbergs jobb inför vårt arbete av webbsidan. Da capo!

Lucas Löf, designansvarig för sajten fyller i:
– Jag är verkligen imponerad över hur gänget på Garbergs tagit fram en identitet som är så annorlunda men ändå så rätt för Blåsarsymfonikerna, och att Blåsarsymfonikerna vågat göra någonting nytt och spännande! Att designa sajten har varit ett favoritprojekt under våren som fungerat otroligt bra med en projektgrupp som litat på oss från Oh My till 100%.

För mer information, kontakta Elenor Wolgers, marknadschef Blåsarsymfonikerna, elenor.wolgers@blasarsymfonikerna.se 073-962 95 00 eller Adel Ekvall Halila, projektledare på Oh My, adel@ohmy.se  076-853 06 07.

Blåsarsymfonikerna verkar med stöd av Region Stockholm.