Information om biljettköp

Handla online

Köp dina biljetter dygnet runt på vår webb.
Du kan betala med kontokort, via internetbank eller med Swish.

Handla per telefon via Tickster

Det går bra att boka biljetter via Tickster och även få support vid biljettköp. Telefontid vardagar: 10–12 och 13–16. Helger: stängt.

Telefon: 0771-47 70 70
support@tickster.com

Handla över disk i Musikaliska Kvarterets biljettkassa

Biljettkassan på entréplan Nybrokajen 11 har öppet en timme innan konsertstart till Blåsarsymfonikernas konserter.

Övriga frågor gällande biljettärenden, kontakta  biljett@musikaliskakvarteret.se

 

Översikt av Konsertsalen

Se större bild av salen här

 

Biljetter och köpvillkor

  • Musikaliska Kvarterets ansvarar för biljettförsäljningen och de använder Ticksters allmänna köpvillkor vid biljettköp:

Ångerrätt/Öppet köp

Här gäller olika villkor beroende på vad du köpt.

Biljetter. En förlorad biljett kan inte återlösas. Distansavtalslagen regler om ångerrätt gäller enligt samma lag inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp. Vid köp av biljetter kan du för vissa evenemang utforma din upplevelse genom val och tillägg (exempelvis val av matplats, tillägg av dryckespaket o.s.v.). Dina val och eventuella tillägg utgör en del av ditt biljettköp och omfattas av reglerna för köp av biljetter.

Fysiska varor (ej biljetter). Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera fysiska varor utan att ange någon anledning, under förutsättning att de inte utgör del av ett köp av biljetter samt att de återlämnas i felfritt skick. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Om varorna (exempelvis matpaket, programblad o.s.v.) levereras av arrangören på plats på evenemanget gäller vanligtvis att de inte kan returneras efter det att de hämtats ut. Kontakta arrangören för mer information.

Fraktkostnad och andra avgifter återbetalas ej.


Inställt evenemang/Återköp

Du ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Om ett evenemang ställs in skall du omedelbart kontakta ansvarig Arrangör, som ansvarar för frågor om dennes eventuella återlösen av biljetter. I vissa fall återlöser Tickster på uppdrag av Arrangören biljetter vid inställt evenemang. Vid inställt evenemang återbetalas inte porto och andra avgifter som betalats i samband med köpet av biljetten.

Anser du att återköp av din biljetter bör ske skall du senast två (2) månader från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela Tickster eller Arrangören ditt anspråk på återbetalning. Om så inte sker förverkar du din rätt till eventuell återbetalning.

Extraordinära omständigheter

Om evenemanget på grund av extraordinära omständigheter (brand, krig, pandemier, terrorism, översvämningar m.fl.) måste ställas in, förbehåller sig Arrangören rätten att behålla halva köpeskillingen.

  • Särskilda köpvillkor gäller för gruppbokningar och abonnemang.