Information om biljettköp

Här hittar du information gällande biljettköp och biljettvillkor för våra konserter på de olika spelplatserna i Stockholm.

Köp online

Köp dina biljetter dygnet runt på vår webb.
Du kan betala med kontokort, via internetbank eller med Swish.

Köp höstens konsertserie med rabatterat pris

Ordinarie: 1600 kr (jämfört ordinarie pris för fem konserter: 1920 kr).

Pensionär/student: 1400 kr (jämfört ordinarie pris för fem konserter: 1710 kr)

Du köper höstens konsertserie om fem orkesterkonserter här eller kontakta Tickster på 0771-47 70 70.

 

Våra köpvillkor

Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp. Inga återköp beviljas.

INSTÄLLT EVENEMANG

Vid inställt evenemang återbetalas din biljett.  Serviceavgift, porto och andra avgifter som betalats i samband med köpet av biljetten återbetalas ej.

EXTRAORDINÄRA OMSTÄNDIGHETER

Om evenemanget på grund av extraordinära omständigheter (brand, krig, pandemier, terrorism, översvämningar m.fl.) måste ställas in, förbehåller vi oss rätten att behålla halva köpeskillingen.

KONTAKT BILJETTFRÅGOR

För konserter på Kungl. Musikhögskolan är Tickster leverantör av biljetter. Tickster nås även på 0771-47 70 70.

För konserter i Dieselverkstaden och i vår lokal på Järnvägsgatan 17 är Billetto leverantör av biljetter. Det går även att kontakta info@dieselverkstaden.se som även nås på 08-718 82 90.

För konserter på Folkoperan, Hornsgatan 72 går det bra att mejla biljett@folkoperan.se och, i mån av tid, under kassans öppettider även 08-616 07 50.